+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
Chuckcenter AB - Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

Skruvstycke för varje tillfälle!

Vi har ett komplett program av skruvstycken för uppspänning av arbetsstycken i din maskin.

På Chuckcenter hittar du maskinskruvstycken med fast back eller centrerskruvstycken för femaxlig bearbetning, borrskruvstycken men även kuber som man kan montera skruvstycken på. Vi arbetar främst med fabrikaten Bison och Kitagawa, men vi har flera leverantörer att tillgå.

Välkända fabrikat av våra skruvstycken

Bisons maskinskruvstycken är hela eller delade med manuell fastspänning, dessa går även att få med hydraulisk kraftförstärkning på upp till 7,5 ton. Finns i bredder från 100 mm. till 200 mm. med öppning från 160 mm. till 375 mm. på de allra största.

Bisons välkända modell 6620 är väldigt enkel att hantera när du t. ex behöver flytta den rörliga backen. Bara lyft spindeln uppåt i ospänt läge och flytta backen till den position du behöver och spänn på nytt! Denna modell finns också som modulsystem (modell 6622/6623/6624) där den fasta och rörliga backen inte sitter monterade på samma bottenplatta. Detta innebär att man inte är begränsad av skruvstyckets maximala öppning, utan kan spänna fast långa detaljer. Modell 6632 en produkt med fast mittback och en rörlig back på var sida om den fasta. Då kan man spänna fast 2 st. detaljer i samma skruvstycke.

Enklare skruvstycken

De enklare borrskruvstyckena finns i en mängd olika varianter och med många tillbehör att välja på. Hos Bison hittar vi också bänkskruvstycke, deras nya centrerskruvstycken 6651 med flytande backar, det pneumatiska skruvstycket 6710, men även manuella rundmatningsbord och delningsapparater.

Produkter från Kitagawa

Kitagawas produkter kännetecknas av hög repeternoggranhet och har en mekanisk kraftförstärkning. De har även ett ställbart moment som standard, från 20 kN på de allra minsta modellerna upp till 70 Kn på de största.

Kitagawas skruvstycken finns i en mängd olika utföranden och storlekar såsom multiskruvstycken, kompakta eller i standardutförande, (med vändbara backar), precisionsslipade för att kunna stå eller ligga på sidan, Towers och mycket mer!

Kitagawa har även programmerbara rundmatningsbord, 4:e eller 5:e axel som man kan montera fyrkantiga kuber med skruvstycken på för flersidig bearbetning och därmed öka sin produktivitet.

Modulskruvstycken från välkända Leave och centrerskruvstycke från spanska Forza i olika längder och bredder finns också i vårt breda urval.

 

Fråga oss

Vi är Skandinaviens mest kompletta leverantör av hållande verktyg och produktionsmiljö, vi levererar fraktfritt över hela landet. I vår produktkatalog hittar du hela vårt utbud, komplett med beskrivningar och måttangivelser, all information som du behöver för att kunna göra din beställning. Kontakta oss på telefon eller mejl om du har några frågor. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt produkt för just din verksamhet, och beställningen gör du med fördel direkt här på hemsidan.

Skruvstycken

Vi lagerför skruvstycken av fabrikaten Kitagawa och Bison. Kitagawas produkter är utrustade med mekaniska kraftförstärkning och finns flera olika utföranden. Bisons produkter finns både som maskinskruvstycken och enklare borrmaskinsskruvstycken. 5-axliga skruvstycken finns också i sortimentet.