+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
Chuckcenter AB - Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

Skruvstycke för alla

Vi har ett komplett program av skruvstycken och vi levererar fraktfritt över hela landet. På Chuckcenter hittar du maskinskruvstycken, borrskruvstycken samt kuber med skruvstycken. Vi arbetar främst med fabrikaten Bison och Kitagawa.

 

Pålitliga fabrikat

Bison har hela eller delade skruvstycken med manuell fastspänning, eller med hydraulisk kraftförstärkning. Kitagawas skruvstycken kännetecknas av repeterbarhet och mekanisk kraftförstärkning. Dessa finns i en mängd olika utföranden och storlekar. Modulskruvstycken i olika längder och bredder finns också i vårt breda urval.

 

Svårt att välja? Vi hjälper dig!

Chuckcenter är Skandinaviens mest kompletta leverantör av hållande verktyg. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt verktyg.

 

Titta i vår produktkatalog

Alla skruvstycken hittar du i vår produktkatalog. Där hittar du all information du behöver för att kunna göra din beställning. Och beställningen gör du med fördel direkt här på hemsidan.

Skruvstycken

Vi lagerför skruvstycken av fabrikaten Kitagawa och Bison. Kitagawa skruvstycken är utrustade med mekaniska kraftförstärkning och finns flera olika utföranden. Bison skruvstycken finns både som maskinskruvstycken och enklare borrmaskinsskruvstycken. 5-axliga skruvstycken finns också i sortimentet.