+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
Chuckcenter AB - Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

Roterande dubb – Fasta och roterande svarvdubbar

I Chuckcenters utbud av svarvdubbar finns olika fabrikat, såsom Royal, Rotor och Bison. De finns både i roterande och fast utförande och Rotor svarvdubbar med fjädrande spets har dessutom en färgad tryckindikator, för bästa resultat. Dubbarna levereras med olika spetsar, infästningar och med eller utan avdragsgänga. Du väljer och vi levererar.

Komplett produktkatalog

I vår produktkatalog hittar du hela vårt utbud av svarvdubbar. Samtliga produkter finns beskrivna med måttangivelser och all nödvändig information som du behöver för att göra din beställning.

Fråga oss om svarvdubbar

Chuckcenter är Skandinaviens mest kompletta leverantör av hållande verktyg. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt svarvdubbar. Och du – vi levererar fraktfritt över hela landet!

På programmet finns ett par fabrikat såsom Royal, Rotor och Bison svarvdubbar. De finns både i roterande och fast utförande. Rotor svarvdubbar har en  färgad tryckindikator. Dubbarna  levereras med olika spetsar,  infästningar och med eller utan avdragsgänga.

Svarvdubbar
Svarvdubbar