+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
Chuckcenter AB - Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

Kom till oss med era verktygsproblem,vi hjälper er gärna!

Beställ före 15.45, så skickarvi fraktfritt samma dag

Vår bredd och service är svårslagen

Chuckcenter är idag en av Skandinaviens mest kompletta leverantörer av hållande verktyg. Företaget startades 1979 av Kerstin och Lars Bergman men har anor redan från 1896, då Lars farfars far August startade AB Bergmans Chuckfabrik i Tyringe, då med Europas första chucktillverkning. Sedan hösten 2016 drivs och ägs Chuckcenter av Patrik Andersson.

 

Vår filosofi är det ska vara lätt och enkelt att göra affärer med oss.

Dagligen får vi bevis på att det uppskattas i form av nöjda kunder. Vi tar oss ofta an rollen som rådgivande försäljare eller rent av problemlösare. Många är de problem som vi i samråd och diskussion med våra kunder kunnat lösa, snabbt och enkelt. Inte sällan har det även inneburit att kostsamma produktionsstopp och haverier kunnat undvikas. Oftast vet våra kunder vad de behöver och då finns det en väg till snabb självhjälp.

 

Använd gärna vår interaktiva katalog och handel på hemsidan.

Här finns en stor mängd artiklar som t ex; Snabbväxelchuck QJR från Kitagawa, Kraftskruvstycken från Kitagawa, manuella chuckar från Bison samt ett stort program av hållare för svarv, stort urval spännhylschuckar system Hainbuch, Rotor exklusiva dubbar, Fahrion Centro-P fräschuckar, QPM kylmunstycken och kylrör.

Med tanke på att vi dynamiskt ser över vårt lager så förbehåller vi oss rätten till eventuella konstruktionsändringar såsom måttangivelser och materialval.