+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
Chuckcenter AB - Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

Oljedimavskiljare

Varför behöver vi oljedimavskiljare och rökutsug?

Vid tillverkning i svarvar, fräsar, slipar och andra liknande processer, använder man ofta en skärvätska, emulsion eller rak olja, för att förbättra skäregenskaperna hos verktyget och för att kyla arbetsstycket. I själva tillverkningsprocessen uppstår oljedimma, mikrodimma och rök som bland annat innehåller mikroskopiska oljepartiklar som är farliga att andas in. Vid svetsning och slipning bildas det rök och partiklar i luften som också de är farliga att inandas.

Vi hjälper dig hitta rätt oljedimavskiljare!

Genom vår Italienska leverantör Losma, har vi på Chuckcenter det bäst täckande utbudet för rening av luft och skär/tvättvätskor på marknaden.
I Losmas kompletta urval hittar du oljedimavskiljare Darwin, Galileo, Icarus och Argos med Hepafilter för rening upp till 99,97%, svetsutsuget Pascal finns som både centrala och mobila enheter.
På skärvätskesidan finner vi Losmas DTE bandpappersfilter, Master, MedioMaster och MiniMaster hydrostatfilter, trumfiltret Spring utan förbrukning, magnetfilterna DMD och Magneto, oljeskimmers och förbrukningsartiklar såsom pappersfilter och mycket annat.

Vi erbjuder också tillsammans med Losmas ingenjörer kompletta lösningar för just dig.

Fråga oss

Vi är Skandinaviens mest kompletta leverantör av hållande verktyg och vi levererar fraktfritt över hela landet. I vår produktkatalog hittar du hela vårt utbud, komplett med beskrivningar och måttangivelser. Kontakta oss om du har några frågor angående luft eller vätskerening. Vi hjälper dig att hitta rätt produkt för just din verksamhet.