+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm
    Chuckcenter AB
    Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

+46 431 44 80 65 info@chuckcenter.se
Chuckcenter AB - Åkerslundsgatan 11, SE-262 73 Ängelholm

Gängapparater och gängverktyg

Vi har ett heltäckande program av olika gängapparater och gängverktyg. De fabrikat vi arbetar tillsammans med är bland annat italienska SCM, Caporali, Mexin och Fahrion. Dessa kompletterar varandra.

 

Välkända fabrikat

SCM är en stor italiensk tillverkare specialiserad på gängapparater med Bilz tapphållarsystem. Gängapparater för synkroniserad gängning med spännhylsa typ ER är också en specialitet.

SCM har gängapparater både med reversering och utan reversering. Gängapparaterna från Mexin och Caporali har system med ER-hylsor. Flytrörelsen är ställbar, både tryck och drag.

 

Hitta rätt produkt i vår katalog

Alla våra gängapparater och gängverktyg hittar du i vår produktkatalog. Samtliga produkter finns beskrivna med måttangivelser och all nödvändig information som du behöver för din beställning.

Chuckcenter är Skandinaviens mest kompletta leverantör av hållande verktyg och vi levererar fraktfritt över hela landet. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor. Vi hjälper dig gärna att hitta rätt verktyg.

Gängapparater

SCM gängapparater med tapphållare, vilket innebär snabbväxling av gängtappar. Finns också för synkroniserad gängning, Gängapparater med eller utan flytrörelse och tapphållare med eller utan moment. I programmet ingår också gängapparater avsedda på ER-hylsor.